Α.Ο. “Η Θήβα”: Για την 4η θέση!

Την στήριξη του κόσμου τους ζήτησαν οι πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας στον αγώνα με την ομάδα του Γ.Σ. Πανναυπλιακός/Ηρακλής (Κυριακή 2/6, 17:00′, δ.σ. Θήβας)!

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00′, έχουν οριστεί, από τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), να διεξαχθούν οι αγώνες για την 7η και τελευταία αγωνιστική του προγράμματος του 6ου ομίλου, του “μίνι” (“ειδικού”) πρωταθλήματος των πρωταθλητριων ομάδων των Ε.Π.Σ. της χώρας της σεζόν 2023-2024, για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία

Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου “Η Θήβα”, οι πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, μετά κι από τα αποτελέσματα της προηγούμενης (6ης, προτελευταίας) αγωνιστικής (26/5) κι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας του “τουρνουά” [Α.Σ. “Απόλλων” Ευπάλιου (11), Α.Ο. “Αμαρυνθιακός” (10), Γ.Σ. Πανναυπλιακός/Ηρακλής (8), Α.Ο. Λουτράκι (7), Α.Π.Ο. Κερατσίνι (7), Α.Ο. “Η Θήβα” (6), Α.Ο. Ποταμίας (–)] και με τους αγώνες που θα γίνουν στην τελευταία αγωνιστική [Α.Ο. “Η Θήβα”-Γ.Σ. Πανναυπλιακός/Ηρακλής, Α.Ο. “Αμαρυνθιακος”-Α.Π.Ο. Κερατσίνι, Α.Ο. Ποταμιάς-Α.Ο. Λουτράκι (0-3 α.α.). Ρεπό: Α.Σ.”Απόλλων” Ευπάλιου], δεν έχει “ελπίδες” να τερματίσει σε κάποια από τις τρείς πρώτες θέσεις που δίνουν απ’ ευθείας την άνοδο!

Οι άνθρωποι της διοίκησης του θηβαϊκού σωματείου, όμως, έχουν απευθύνει κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας για να δώσουν το “παρών” την Κυριακή, στο δημοτικό στάδιο της Θήβας και να συμπαρασταθούν στους παίχτες και στους τεχνικούς της ομάδας και να συνδράμουν με τις φωνές τους στις προσπάθειές των, τονίζοντας οτι η ομάδα: “θα κυνηγήσει το τρίποντο για την 4η θέση (που πέρσι έδωσε άνοδο σε ομάδες) και για το γόητρο, τη φανέλα της και την ιστορία της!!”

Α.Ο. ΘΗΒΑ

ΑΟ ΘΗΒΑ – ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ/ΗΡΑΚΛΗΣ

7η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ εθνική κατηγορία και ενώ η ομάδα μας δεν έχει πιθανότητες να “μπει” στην πρώτη τριάδα θα κυνηγήσει το τρίποντο για την 4η θέση (που πέρσι έδωσε άνοδο σε ομάδες) και για το γόητρο, τη φανέλα της και την ιστορία της !!

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας…

FORZA THIVA

Σχετικά